Een doorlopende reisverzekering is een reisverzekering waarmee je het gehele jaar verzekerd bent. Je kan met een doorlopende reisverzekering met een gerust hart op reis. Mocht er iets gebeuren dan ben je gewoon altijd verzekert en dat is wel zo prettig. Vergelijk hieronder nu de doorlopende reisverzekering van verschillende aanbieders:

Reisverzekering vergelijker

Tips voor doorlopende reisverzekering vergelijken

Wij van www.onlinereisverzekeringafsluiten.nl willen dat jij altijd de reisverzekering krijgt die bij jou past. Dit kan je namelijk een hoop besparen op de lange termijn. Geld dat jij natuurlijk goed kan gebruiken op jouw zonvakantie of weekje wintersport. Hierbij een aantal essentiële tips voor het afsluiten van een doorlopende reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering echt nodig?

Het is belangrijk om vast te stellen of jij echt een doorlopende verzekering nodig hebt. Wanneer jij maar één keer per jaar op vakantie gaat is het zinvoller om een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Het is belangrijk om te gaan voor een doorlopende verzekering wanneer jij vaak in het buitenland bent vanwege bijvoorbeeld zakenreizen. Wanneer je vaak op reis gaat neemt de kans toe dat je een keer vergeet een kortlopende reispolis af te sluiten. Je kan dan voor hele nare verassingen komen te staan.

Maximum aan het aantal dagen op reis

Wanneer jij reisverzekeringen gaat vergelijken bekijken dat bij de doorlopende variant altijd naar het maximaal aantal dagen dat je op reis mag zijn. Dit kan per verzekeraar nogal verschillen. Jij bepaalt dan zelf wat het beste bij jouw situatie past. Straks pak je net die laatste dag van je vakantie niet mee en gebeurt er juist dan net iets ernstigs.

Goedkoop is duurkoop

Net als met vele andere producten die je koopt is goedkoop niet altijd de juiste keuze. Bedenk dat veel verzekeringen met een reden goedkoper zijn dan andere. Dit ligt natuurlijk niet alleen aan de winstmarge dat een verzekeraar wilt pakken op zijn verzekering. Je zal zien dat de goedkope reisverzekeringen minder kwalitatief zijn. Hiermee bedoelen wij jij bij minder situaties aanspraak kan maken op je verzekering en de hoogte van de dekkingen lager zijn.

Aanvullende modules

Wees voor jezelf kritisch over de aanvullende modules die je kan nemen. Wanneer je nooit meer buiten Europa op vakantie gaat is het natuurlijk zinloos om die werelddekking bij je reisverzekering aan te vragen. Je kan het doen voor het geval dat je toch in het buitenland op vakantie gaat. Toch kan je bij veel verzekeraars eenvoudig bepaalde modules aan of uit zetten. Dit kan je op de lange termijn opnieuw geld besparen. Wij zeggen altijd doen.

Ieder jaar vergelijken

Het loont bij een reisverzekering altijd om elk jaar opnieuw te vergelijken tussen verschillende aanbieders. De verzekeraars veranderen vaak de hoogte van hun polissen. Daarnaast kan het zijn dat je bepaalde aanvullende modules niet meer nodig hebt. Vergelijken kan je eenvoudig met onze prijsvergelijker.

Klik hier en start met vergelijken