Reisverzekering ANWB

ANWB reisverzekering ANWB is een organisatie die met bepaalde diensten en activiteiten de belangen van haar leden wilt behartigen. Dit doen zij op het gebied van vrije tijd, vakantie en mobiliteit. Zij bieden naast bekende diensten, zoals de wegenwacht reisverzekeringen aan. Leden van ANWB kunnen veel korting krijgen op de reisverzekering bij ANWB.

Kenmerken reisverzekering

1: Kinderen tot 5 jaar zijn gratis mee verzekerd. Bij de ANWB doorlopende reisverzekering zijn kinderen tot 5 jaar gratis mee verzekerd. Dat kan voor jonge gezinnen een hoop schelen in de kosten.
2: Tot 10% korting voor ANWB leden. Wanneer u lid bent van AWNB kunt u profiteren van spectaculaire kortingen. Dit geldt ook voor de reisverzekering van de ANWB.
3: Een speciale vriendendekking. ANWB biedt een unieke vriendendekking aan als onderdeel van hun reisverzekering. Hierbij ben jij gedekt voor kosten voor de terugreis naar Nederland als er iets gebeurt met een goede vriend(in) of familielid.
4: U krijgt hulp van de ANWB alarmcentrale. De vakkundige ANWB alarmcentrale zal u te woord staan bij problemen tijdens uw reis. Hierbij krijgt u ook gratis advies van een ANWB reisdokter.

Basispakket ANWB reisverzekering

Dekking ANWB reisverzekering
Extra Vervoerskosten(met toestemming) Kostprijs
Gebruik huurauto(met toestemming) Kostprijs tot maximaal
Telefoonkosten alarmcentrale kostprijs
Telefoonkosten met derden €150.-
Schade vakantieverbelijf €450.-

* Voor de aanvullende modules en de voorwaarden kunt u kijken op de site van ANWB.

ANWB in de media

Meer informatie ANWB

Wilt u meer informatie over de ANWB reisverzekering? U kunt de aanvullende modules, de voorwaarden en premiekosten vinden op de site van ANWB:

==> Klik hier voor meer informatie <==[/button]