Reisverzekering Ohra

Ohra-reisverzekeringOhra is één van de grootste totaalverzekeraars van Nederland. Er zijn momenteel ruim 800.000 mensen klant van Ohra. Daarnaast is Ohra is een direct writer. Dit houdt in dat u rechtstreeks bij Ohra uw reisverzekering kunt afsluiten. Sommige verzekeraars werken met dure tussenpersonen en dit is bij de Ohra reisverzekering niet het geval. Ohra staat voor duidelijke producten, begrijpelijke taal en snelle klantenservice. U kunt de verzekering afsluiten via post, de telefoon of via internet.

Kenmerken reisverzekering

1: U krijgt standaard werelddekking. De meeste basispakketten van reisverzekeraars bieden alleen dekking binnen de EU. Bij Ohra heeft u bij het basispakket direct werelddekking.
2: Het basispakket bevat water- en wintersportdekking. Het Ohra basispakket bevat automatisch dekking voor water- en wintersport. Een geschikte verzekering voor avontuurlijke mensen.
3: 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. U kunt Ohra op elk tijdstip van de week bereiken. Zo krijgt u altijd en overal hulp in het Nederlands.
4: Ohra biedt u een goedkope premie. De premie die u betaalt is laag vergeleken met andere aanbieders.

Basispakket reisverzekering Ohra

Dekking Ohra reisverzekering
Bagage €3.750.- per persoon €7.500.- per polis
Wintersport De daadwerkelijke kosten
Aansprakelijkheid logieverblijf €1.250.-

* De voorwaarden, aanvullende dekkingen en de premie van de reisverzekering kunt u vinden op de site van Ohra.

Ohra in de media

Meer informatie Ohra

Wilt u meer informatie over de premie, aanvullende dekkingen en de voorwaarden van de reisverzekering van Ohra? Naast het bovenstaande overzicht kunt u veel informatie vinden op de site van Ohra:

==> Klik hier voor meer informatie <==[/button]