Reisverzekering Univé

Unive-reisverzekering Univé is een verzekeringsorganisatie die zonder winstoogmerk opereert. Klanten zijn de leden van Univé. Het idee hierachter is dat de leden hiervan profiteren door premiekortingen, winstuitkeringen en verbeterde producten en diensten. Univé streeft ernaar om de meest gewilde totaal aanbieder qua verzekeringen in Nederland te worden. Univé heeft verschillende prijzen gewonnen. Een aantal van de prijzen waren voor de meest klantvriendelijke verzekeraar, beste zakelijke verzekeraar en beste schadeverzekeraar van Nederland.

Reisverzekering Univé

1: Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie. Bij Univé betaalt u in vergelijking met overige aanbieders een zeer lage premie. U ontvangt tot 15% premiekorting!
2: Kinderen zijn tot 5 jaar gratis mee verzekerd. Dit betekent dat u geen aparte reisverzekering voor uw jonge kinderen hoeft af te sluiten.
3: De Univé Alarm Service en goede klantenservice. Hiermee bent u 24 uur per dag verzekerd van hulpverlening tijdens het reizen. Univé heeft in 2011 en 2012 de Customer Performance Award gewonnen. Dit is een prijs voor de meest klantvriendelijke dienstverlener. Dit zegt natuurlijk wat over de service die zij bieden.
4: Bij Univé heeft u veel keuzevrijheid. U kunt kiezen tussen twee verschillende doorlopende reisverzekeringen ‘Budget’ en ‘Comfort’ en veel verschillende aanvullende modules.

Basispakket Reisverzekering Univé

Dekking Budget Comfort
Dekkingsgebied Wereld Europa
Wintersportdekking Inbegrepen Apart afsluiten
Bagage €3.500.- €2.500.-
Medische kosten Kostprijs Kostprijs
Ongevallendekking Overlijden €25.000.- Blijvende invaliditeit €75.000.- Overlijden €25.000.- Blijvende invaliditeit €75.000.-
Extra verblijfkosten €80.- per persoon per dag €80.- per persoon per dag

*De voorwaarden, de premiekosten en aanvullende modules kunt u vinden op de site van Univé.

Univé in de media

Meer informatie Univé

Wilt u meer informatie over de premie, de aanvullende modules en de voorwaarden van de reisverzekeringen van Univé? Naast dit overzicht kunt u veel informatie vinden op de site van Univé:

==> Klik hier voor meer informatie <==[/button]