Reisverzekering Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf-reisverzekering Verzekeruzelf.nl staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren. Zij maken u zelfverzekerd aldus Verzekeruzelf.nl. Deze aanbieder doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierbij moet u denken aan het bewust niet gebruik maken van een callcenter of tussenpersonen. Alle communicatie verloopt bij Verzekeruzelf.nl via e-mail of hun website. Deze kostenbesparing ziet u terug in de premie die u betaald voor de reisverzekering. U kunt op de site van Verzekeruzelf.nl eenvoudig uw premie berekenen en in vijf eenvoudige stappen de verzekering afsluiten.

Kenmerken reisverzekering

1: Bij Verzekeruzelf wordt er alles aan gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit ziet u terug in de premie die u betaald voor de reisverzekering. In 2012 was Verzekeruzelf.nl de aanbieder met de goedkoopste premie.
2: Gebruik van een online digitaal dossier. U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week inloggen in uw digitale dossier om uw verzekeringen in te zien, uit te printen of te wijzigen.
3: Een goed reputatie bij de Consumentenbond en Independer.nl. Vergelijkuzelf.nl scoort altijd erg goed in onderzoeken van de Consumentenbond en de vergelijkingssite Independer.nl.
4: Dekking in de hele wereld of Europa. Bij Verzekeruzelf.nl kunt u kiezen tussen dekking over de hele wereld of alleen in Europa.

Basispakket reisverzekering Verzekeruzelf.nl

Dekking Verzekeruzelf.nl reisverzekering
S.O.S hulpverlening Noodzakelijke kosten
Overlijden door ongeval €25.000.-
Extra verblijfkosten Max €75.- per dag
Ongevallen bijzondere sporten Tussen €5000.- en €25.000.-
Geld €750.- per polis per reis, €1.500.- per polis per jaar
Ongevallen bijzondere sporten Tussen €5000.- en €25.000.-
Medische kosten Noodzakelijke kosten

* U kunt de premiekosten, de voorwaarden en aanvullende modules van de verzekering bekijken op de site van Verzekeruzelf.nl.

Verzekeruzelf.nl in de media

Meer informatie Verzekeruzelf.nl

Wilt u meer informatie over de premiekosten, de voorwaarden en aanvullende dekkingen van Verzekeruzelf.nl? Klik dan hieronder op meer informatie om te gaan naar de site van Verzekeruzelf.nl.

==> Klik hier voor meer informatie <==[/button]