Bij het bepalen van de beste reisverzekering moet u zichzelf afvragen wat uw reisgedrag is. Daarnaast moet u bepalen aan welke dekkingen u persoonlijk behoefte heeft. De beste reisverzekering bestaat dus niet. Deze moet altijd worden afgestemd op de persoon in kwestie. Gebruik hieronder onze prijsvergelijker en vind de voor jou beste reisverzekering voor een goede prijs:

Meer informatie beste reisverzekering

U kunt kiezen tussen een kortlopende of een doorlopende reisverzekering. Voor een persoon die niet langer dan 2 á 3 weken per jaar op vakantie gaat is de kortlopende reisverzekering geschikt. Voor iemand die vaker dan éénmaal per jaar naar het buitenland gaat is de doorlopende reisverzekering vele malen goedkoper. Andere voordelen van een doorlopende reisverzekering is dat u niet kunt vergeten de reisverzekering af te sluiten. Wanneer u onverzekerd op reis gaat kan dit voor u nare financiële gevolgen hebben. Wij van www.onlinereisverzekeringafsluiten.nl raden u daarom aan om te gaan voor een doorlopende reisverzekering.

Sommige mensen gaan meerdere keren per jaar op vakantie naar Texel. Andere ondernemen één keer in de vijf jaar een wereldreis van een jaar. Binnen de twee soorten reisverzekeringen kunt u allerlei modules aanschaffen om de verzekering af te stemmen op uw type reisgedrag. Er zijn dekkingen voor reizen binnen Europa en buiten Europa. Wanneer u alleen binnen Europa reist kunt u besparen door de werelddekking achter wegen te laten. Daarnaast zijn er modules voor mensen die langdurig achter elkaar in het buitenland zitten. Denk hierbij aan mense zoals backpackers, studenten die studeren in het buitenland, zakenmensen en wereldreizigers. Het toevoegen van een lang op reis module is bij langdurig verblijf in het buitenland een must. Een lang op reis verzekering kunt u momenteel afsluiten bij FBTO, Delta Loyd of de Ohra. Gebruik onze vergelijker voor de beste reisverzekering.

Het is belangrijk dat u goed kijkt naar de overige dekkingen die u kunt afsluiten in uw polis. Dit zijn modules zoals aanvullende medische kosten, een annuleringsverzekering, ongevallendekking en winter- en onderwatersport. Wij raden aan om uw basispakket uit te breiden met meerdere modules, indien u meer geld te besteden hebt aan de verzekering. Er zijn partijen die aangeven dat u op de aanvullende ziektekosten kunt besparen. Dit raden wij echter niet aan, omdat ziektekosten alleen tegen Nederlands tarief worden vergoed. In het buitenland kunnen ziektekosten tot wel 10 keer duurder zijn! Indien u met de auto op vakantie gaat moet u de module autohulp nemen. Bij het wintersporten is de module winter- en onderwatersport verplicht.

De hoogte van al uw dekkingen is ook zeer belangrijk. Wanneer u veel kostbare spullen meeneemt op reis moet de hoogte van uw bagagedekking voldoende zijn. Dit kan aanzienlijk verschillen tussen aanbieders. Ook bij de andere modules is het de moeite waard om de hoogte van een dekking te vergelijken. De goedkoopste reisverzekering is daarom niet persee de beste. De dekking is namelijk vaak lager. Bij een reisverzekering is het belangrijk om te gaan voor kwaliteit. Sluit daarom ook een reisverzekering af bij een gevestigde partij.

De beste reisverzekering? Gebruik onze vergelijker!

U kunt onze vergelijker gebruiken om de beste reisverzekering voor uw situatie te vinden.

Klik hier en start met vergelijken