De dekking van een reisverzekering kan enorm verschillen bij verschillende aanbieders. Het is de moeite waard om goed te vergelijken. Neem een dekking die bij uw persoonlijke situatie past. Wij geven u aan waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste dekking voor uw reisverzekering. De dekking van een reisverzekering bevat twee delen. U dient op beide delen te letten bij het zoeken van de juiste polis. Deze delen zijn:

  1. De verschillende onderdelen waarop een reisverzekering dekking geeft. Dit zijn bijvoorbeeld modules zoals werelddekking, ongevallendekking en een aanvullende dekking voor medische kosten.
  2. De hoogte van de aanwezige dekking.

U moet zowel bij een doorlopende als een kortlopende reisverzekering de dekking goed te analyseren. Bij beide verzekeringen geldt vaak dat basispakketten alleen reizen binnen Europa dekken. Een enkele aanbieder vergoedt in het basispakket ook landen die buiten Europa liggen. Dit zal echter nooit een werelddekking zijn. Indien u deze dekking wilt voor uw reisverzekering dan dient u zelf apart de module werelddekking af te sluiten.

Naast de landen waarin uw reisverzekering geldt dient u te kijken naar wat er verder in de reisverzekering wordt gedekt. Deze dekkingen kunnen verschillen per aanbieder. Wij raden u aan eerst te bepalen welke dekkingen u nodig heeft en vervolgens te bepalen welke verzekering daar bij past. U dient bijvoorbeeld te kijken naar een module voor extra medische kosten, een lang op reis verzekering en hoeveel mensen u onder uw verzekering laat vallen. Vervolgens kunt u kijken naar de hoogte van de dekking. De dekking van een goedkope aanbieder is vaak lager dan van een duurdere verzekeraar. Dat betekent dat de goedkoopste aanbieder niet persee de beste aanbieder voor u is! Let hier op bij het onderzoek doen naar de dekking van uw verzekering.

Dekking reisverzekering bepalen? Gebruik onze vergelijker!

Onze vergelijker is ideaal voor de persoon die snel de beste reisverzekering wilt afsluiten. U hoeft alleen de gewenste dekking voor uw reisverzekering in te voeren en wij geven u de beste deals. Klik hieronder om te vergelijken.

Klik hier en start met vergelijken