Reisverzekering Zelf.nl

Zelf.nl reisverzekeringZelf.nl is een verzekeraar gevestigd te Heerhugowaard. Deze verzekeraar geeft aan dat zij er alles aan doen om de kosten van hun verzekeringen zo laag mogelijk te houden. Ze lanceren geen dure commercials op televisie of op de radio en hebben een eenvoudig kantoorpand. Deze kostenbesparing leidt voor u tot lagere premies! Dit gaat volgens de organisatie niet ten koste van de dekkingen en de snelle service.

Kenmerken reisverzekering

1: Bij Zelf.nl heeft u de keuze tussen drie basispakketten (Europa, Europa Plus en Wereld). Door deze keuze kunt u eenvoudig besparen op uw reisverzekering wanneer u de vakanties dichterbij huis zoekt.
2: Volgens de Consumentenbond is de doorlopende reisverzekering de beste koop van 2011 en 2012. De Consumentenbond heeft bij deze nominatie vooral gelet of ongevallen en vroegtijdig terugkeren naar het thuisland in het basispakket gedekt zijn. Daarnaast geeft de consumentenbond aan dat er bij de reisverzekeringen van Zelf.nl weinig dubbele dekking ontstaat. Consumenten hebben veel vrijheid in het kiezen van aanvullende modules.
3: Bij Zelf.nl zijn kinderen jonger dan 5 jaar zijn gratis mee verzekerd. Dit is een leuke actie van Zelf.nl die zorgt voor kostenbesparing.
4: Al voor 5 cent per dag verzekerd. Hiermee is Zelf.nl één van de goedkoopste reisverzekeraars die wij hebben gevonden. Wij van www.onlinereisverzekeringafsluiten.nl raden deze verzekeraar aan!

Basispakket Zelf.nl reisverzekering

Dekking Europa Europa Plus Wereld
Bagage Per reis €5000.- en per persoon €2500.- Per reis €6000.- en per persoon €3000.- Per reis €6000.- en per persoon €3000.-
Schade logieverblijven €250.- €500.- €500.-
Hulpverlening kostprijs kostprijs kostprijs
Medische kosten kostprijs kostprijs kostprijs
Eigen risico €100.- €50.- €50.-
Maximale aaneengesloten reisduur 45.- 60.- 60.-

*De premiekosten, aanvullende modules en voorwaarden kunt u vinden op de site van Zelf.nl.

Meer informatie Zelf.nl

Wilt u meer informatie over de premiekosten, de aanvullende modules en voorwaarden van de reisverzekeringen van Zelf.nl? Naast dit overzicht kunt u veel informatie vinden op hun website:

==> Klik hier voor meer informatie <==[/button]