Reizverzekering FBTO

FBTO reisverzekeringFBTO is een relatief jonge verzekeraar. Ze zijn opgestart in 1956. FBTO is een direct writer wat inhoudt dat je zonder tussenkomst direct contact hebt met jouw verzekeraar. FBTO was de eerste verzekeraar die reisverzekeringen via internet ging aanbieden. Ze hebben een klantbestand van meer dan 500.000 klanten.

Kenmerken reisverzekering

1: Eenvoudig aanvullende modules in- of uitschakelen: Bij FBTO kun je het hele jaar door reisverzekering modules aan- of uitzetten. Wanneer u veel verschillende soorten reizen maakt kan dit aanzienlijk schelen in de kosten van uw reisverzekering.
2: Het gebruik van Mijn FBTO: Op mijn FBTO kunt u online uw bankzaken en reisverzekeringen managen. Hier kunt u ook bepaalde modules aan- of uit zetten. Hierdoor hoef je geen brieven of rare procedures te doorlopen om iets te wijzigen aan je reisverzekering. Heel prettig!
3: Een ruim basispakket: Het basispakket van FBTO biedt ten opzichte van andere reisverzekeraars een ruime dekking.
4: Overzichtelijke informatie op de website: FBTO geeft op hun website veel goede informatie over de reisverzekering en het online afsluiten van een reisverzekering is heel eenvoudig gemaakt!

Basispakket reisverzekering FBTO

Dekking FBTO reisverzekering
Reisdocumenten Tot de kostprijs
Persoonlijke hulpverlening Tot de kostprijs
Aansprakelijkheid Tot €500.- schade aan het logieverblijf
Reisbagage Reisbagage is verzekert tot €2.500.- pers persoon en €7.500.- per polis.

* Voor de voorwaarden van het basis pakket kunt u kijken op de website van FBTO.

FBTO in de media

Meer informatie FBTO

Wilt u meer informatie over de reisverzekeringen van FBTO? Naast dit overzicht is er een hoop waardevolle informatie te vinden op de website van FBTO:

==> Klik hier voor meer informatie <==[/button]